Studiebegeleiding voor groep 8

 

Rust en ruimte om huiswerk te maken

Zit je zoon of dochter in groep 8 van de basisschool? Dan wordt huiswerk maken een vast onderdeel van de dagelijkse activiteiten. Denk aan een boekverslag maken, een spreekbeurt voorbereiden of topografie leren. Soms heb je geen tijd om je kind daarbij te helpen. En soms ontbreekt thuis de rust en ruimte om huiswerk te maken. Met een unieke combinatie van studiebegeleiding en opvang biedt 4YoungTalent de helpende hand. Als je kind thuiskomt, is het huiswerk af. Gegarandeerd.

 

Extra ondersteuning of uitdaging

Soms heeft je kind behoefte aan extra ondersteuning of extra uitdaging. In een klas van 30 leerlingen ontbreekt hiervoor vaak de benodigde tijd en aandacht. 4YoungTalent voorziet wel in deze persoonlijke behoefte van je zoon of dochter. Samen bepalen we welke onderdelen extra aandacht nodig hebben. Denk aan rekenen, taal, de Cito-toets of juist extra verrijkings-/verdiepingsmateriaal. We werken in kleine groepjes van maximaal 8 tieners. Uiteraard is individuele begeleiding ook mogelijk.

 

Soepele overgang naar het voortgezet onderwijs

De overgang van de basisschool naar het voortgezet onderwijs verloopt niet altijd soepel. Oorzaak: verschil in tempo, lesniveau en manier van werken. Is je zoon of dochter bijvoorbeeld in staat om zelfstandig te werken? 4YoungTalent zorgt ervoor dat je kind goed voorbereid en vol zelfvertrouwen aan de middelbare school begint. Samen werken we intensief aan zaken als werkhouding, motivatie, plannen en ‘leren leren’.

 

Tijd voor ontspanning en interactie

Behalve studiebegeleiding biedt 4YoungTalent ook een prettige opvang voor je kind. Als het ‘schoolwerk’ erop zit, is er voldoende ruimte voor ontspanning. De focus ligt daarbij op sociale interactie, educatieve spelletjes doen en creativiteit. Als het weer het toelaat, gaan we naar buiten. TV kijken, gamen, chatten, appen en sms-en is voor thuis.

 

Meer informatie of inschrijven?

Je kind inschrijven voor studiebegeleiding?

Klik hier voor contact met 4YoungTalent

• Reserveer alvast een plek met het voorinschrijfformulier